Pagina's

maandag 15 april 2013

MDF Memobord

Vandaag laat Design team member Jenine jullie het memobord van Let's Get Bizzee zien. Het papier wat ze heeft gebruikt is van My Minds Eye - Lavender.


Als eerste heeft ze het memobord op het scrappapier gelegd en de vorm afgetekend en daarna uitgeknipt / uitgesneden. Dit is met de Joy! lijm opgeplakt, dit werkt heel goed op MDF.
Daarna het krijtbordfolie opgeplakt, een kantje achter het bovenste memobord geplakt en daarna de achterkant erop geplakt.Bovenaan het memobord heeft ze 2x de Doily stans van Tim Holtz gebruikt. De vlaggetjeslijn zijn canvas labels van Maya Road. Deze is met jute touw aan een lijntje geregen en onder de strikjes vastgezet.Onder de Journaling Ticket is een taartrandje gebruikt. Deze heeft ze volledig gebruikt, maar tot de helft ingeknipt en daarna in elkaar gefrommeld. Daarop een kant-en-klare "corsage" van Rayher.(5447096)


Verder aan de rechterkant nog een flinke bloementoef gemaakt. Aan de linkerkant ook diverse leuke embellishment geplakt, o.a. Kraft Tickets, mini vlinders en zelfklevende swirls.Beide Magnolia stempels zijn ingekleurd met Faber Castell potloden, en met 3D foamtape op het memobord geplakt.


Ook Tilda with Slingshot is ingekleurd met de Faber Castell potloden.

132 - Light Flesh
189 - Cinnamon
191 - Pompeian Red
183 - Light Yellow Ochre
187 - Burnt Ochre
155 - Helio Turquoise
172 - Earth Green
283 - Burnt Sienna
177 - Walnut Brown

Het MDF Memobord wordt geleverd met schoolbordfolie. Als hem klaar hebt hoef je dus nooit meer iets te vergeten, gewoon even een notitie maken met een krijtje op je bord! ;-)


Uiteraard zijn alle Let's Get Bizzee artikelen ook verkrijgbaar in de winkel bij Jenine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten