Pagina's

dinsdag 23 april 2013

Lieve groetjes

Vandaag laat DT Member Christa  jullie een kado zien die ze voor Jolanda van t'Scraphuis heb gemaakt. 


Het is een MDF drieluik van het merk Let's Get Bizzee, deze produkten kunt u ook kopen bij t' Scraphuis.Eerst heeft Christa al het papier in maat overgetrokken en daarna op de luikjes geplakt. Op het eerste luikje heeft Christa deze stansen gebruikt Tim Holtz Heart wings, en Tim Holtz Distressed Doily,, onder de foamroosjes Vintage Flourishes Bloem/Bladeren 3 van Joy. Kant, meeldraden, witte bloempjes, Stickles glitterlijm en een parelsnoertje.


Op het tweede luikje heeft Christa deze stansen gebruikt Tim holtz Tattered Florals , Tim Holtz Caged Brid , Tim Holtz Hardware Findings. Verder een Stans van Cheerylynns gebruikt deze heet Border Die Lace rose & flourishes. Meeldraden, brads, metalen hoekje, hartje, tag met zakje.


Op het laatste luikje heeft Christa  een on the edge stans gebruikt ook van Tim Holtz de Butterflight, de bloem heeft ze van een kleine Spellbinder nestabillitie gemaakt, met potlood op gevoel vergroot en ook nog twee perkament vorm bloemen gemaakt, laagjes op elkaar geplakt, roosjes en parels en twee pins gebruikt.

De luikjes zijn aan elkaar vast gemaakt met jute touw en kant, je kunt natuurlijk ook bindringen gebruiken. Romantisch setje toch zo?

1 opmerking:

  1. wat een leuke uitvoering! ik heb laatst bij Jolanda het drieluikje gemaakt en was super leuk om te doen! hier gaan er zeker meer van komen ;)

    BeantwoordenVerwijderen