Pagina's

vrijdag 21 februari 2014

Beach deurhanger

Even helemaal los gegaan op een deurhanger van Let's get Bizzee ;-)Als basis een mooie grote mdf deurhanger van Let's get Bizzee.
Deze heb ik eerst bewerkt met blauwe distressinkt.
Daarna ben ik mijn Graphic 45 papierlade ingedoken
om te kijken welke vellen ik hiervoor zou kunnen gaan gebruiken ;-).
Het thema had ik al bedacht ...ZON .........ZEE ........STRAND  yessss daar ben ik aan toe ;-)
De deurhanger op de achterzijde van t designpapier gelegd en 2 keer overgetekend en t daarna uitgeknipt.
Dubbelzijdige plaktape erop geplakt en daarna ook nog eens tacky glue erover zodat t zeker mooi en goed blijft zitten want er is niets zo ergerlijk als een werkstuk waar na een paar dagen weken t papier van loslaat of er zelfs af valt  neeeeee das niks voor mij t moet VAST  zitten ;-)

De dame  , t bord , de tekst , de postzegels geknipt (daarvan  ook even de randjes met blauwe distressinkt bewerkt )  en geplakt.
Wat mooie visjes erbij , is wel zo gezellig ;-)


Uit de restjes papier die uit de opening van de deurhanger kwamen wat  bloemen gestanst ,
jaaaaa ons ben ben zuunig ;-)
Deze even op een matje met een opbol pen mooi wat  opgebold zodat ze mooi openstaan en ze her en der op de deurhanger geplakt. Daarna met de perlen pen wat mooie parels in de bloemetjes gemaakt .Nadat dit heel goed droog was er een laagje glans overheen gezet met glimmer glaze van tattered angels. Dit heb ook even wat over de visjes gedaan en her en der over de deurhanger ,
jammer genoeg kun je de glans op de foto niet zien ;-( 

Heerlijk bezig geweest mooi een avondje skype freubelen doorgekomen hahaha, wat is toch heerlijk om een hobby te hebben waar je je zo lekker in uit kunt leven ;-)

Zowel de deurhanger van Let's get Bizzee als de tacky glue , plaktape, perlen pen ,glimmer glaze distressinkten en prachtige papierlijnen van Graphic 45 zijn te koop bij :  biancas-toko.
Ik zou zeggen kijk eens bij Bianca op de website ze heeft nog veel meer prachtige producten .

Bedankt voor t kijken allemaal , liefs Rosita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten