Pagina's

maandag 2 september 2013

Servethouder

Wat is de servetten houder toch geweldig leuk om te maken. Hierbij heeft Design team Anita een stappen plannetje gemaakt voor jullie.


Het MDF pakket bestaat uit 3 delen die ze bewerkt heeft met een dabber, dit gaat makkelijk en  snel en dekt in 1 keer. Hij heet Snow Cap. Ze heeft alle kop stukken bewerkt en even laten drogen.


Het malletje van de 2 zijkanten uitknippen en dit keer heeft ze het fleurige papier bewerkt met embossingpoeder Sea Foam, dat past perfect bij de dabber.....


Nadat je de swirl gestempeld heb met versamark, een lijm inkt, strooi je het EP erover, tik het teveel weg aan de achterzijde en verwarm het met de heattool tot het gesmolten is. Het is dubbelzijdig papier en dit staat zo kicken, kijk maar mee.


De ene zijde is dus anders en toch past het perfect, heb de randen voordat ik het opgeplakt heb nog bewerkt met distress inkt wat mooi paste bij de bloem hartjes, nou even kijken of de servetjes er mooi in staan hoor.


Vind het de witte kop randen  van de dabbel geweldig bij de swirl passen, helaas had Anita er maar 1 anders had ze er dolgraag nog een gemaakt en dan gelijk op het MDF gestempeld, want ook dat is goed mogelijk.


Ze is nog even aan het bekijken of er een mooie mal op kan, of zal het te druk worden,och hij staat geweldig op haar werkplek met kaarten erin dus meer mogelijkheden met dit fijne *steuntje*


Wat mooi om te zien hoe Anita de serverthouder heeft omgetoverd tot zoiets moois...beeldig !

3 opmerkingen:

 1. schattig en bedankt voor de uitleg, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er super gaaf uit !
  Groetjes Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier past maar 1 woord. Supergaaf.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen