Pagina's

maandag 16 september 2013

Op het strand

Vandaag een creatie van Marley, het camera album. Gecombineerd met de foto's van Wilson, haar hond.


Dit is de voorkant van het album waar jullie alvast een kijkje door de lens kunnen nemen naar de volgende foto. Ze heeft de lens iets vergroot.. Dat zie je goed op de volgende foto van bovenaf. Ze heeft het versierd met veel bloemen, een vogeltje, ZVA swirls. Het album is gebonden met kant.


Hier kan je goed zien dat ze de lens 3-d heeft gemaakt. Ze heeft de lens verlengt met het corrugated cardbord van Joy.. gewoon met de camera vorm meegegaan en op de gewenst lengte afknippen. De binnenkant van de lens heeft ze versierd met allerlei soorten bloemetjes..


Dit is de binnenkant van de foto lens waar je dus weer een kijkje naar buiten mee kan nemen. Simpel gehouden met een grote roos, wat postzegels in 3-d opgeplakt en dan nog een vlinder met de Cameo uitgesneden..


Dit is de pagina waar jullie al een stukje van hebben gezien door de lens. Mister Wilson op het strand. Versierd met swirls en een vlinder uitgesneden met de cameo. Verschillende soorten bloemen en roosjes en natuurlijk weer 2 blauwe ZVA swirls.


Hier zie je weer Mister Wilson op het strand. Verschillende soorten design papier over elkaar geplakt. Veel bloemetjes, roosjes, een mini frame op de foto geplakt, de roze camera is weer met de cameo uitgesneden en wat roze ZVA swirls.


En hier weer een foto van het strand.. De grote vlinder weer met de Cameo.. veel bloemen, blaadjes een doily en weer ZVA Swirls..


Dit is de achterkant van het album, erg simpel gehouden, ze moet alleen nog even haar naam stempel erop plakken. Ook deze camera is weer met de Silhouette Cameo uitgesneden.Deze 3 delen zitten in de verpakking, dus je kan echt een schitterend album hier van maken, zoals Marley dat gedaan heeft, Schitterend toch ?

1 opmerking:

  1. Geweldig wat ziet het er leuk uit zeg.
    Mooie creatie Marley.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen