Pagina's

zaterdag 31 augustus 2013

Welcome

Toen Martine dit ophangbord zag. dacht ze eigenlijk "ik wil ik er maar 2 gebruiken" en die 3e gebruik ik dan wel voor een andere gelegenheid. Want ze had in haar hoofd om een deurhanger te maken voor een hobbywinkel die een nieuw pand heeft, en het leek haar wel leuk om voor hun een ophang bord te maken.


Ze is dus aan de gang gegaan om eerst de bordjes te bewerken met distress stains flesjes. Dit zijn makkelijke flesjes om in een handomdraai je projecten te voorzien van een randje. Zo krijg je gelijk al wat meer diepgang in je project.


Daarna is ze begonnen om het design papier erop te lijmen, ze heeft de lijm tacky glue gebruikt. Dit is een lijm die perfect blijft zitten. Daarna de gaatjes er weer ingemaakt  zodat we straks het bordje weer kunnen ophangen aan de meegeleverde touwtjes.


Dan kan het leukste werk beginnen.. het pimpen van de bordjes.De tekst heeft ze uitgesneden met de sillhoutte.. De stempeltjes die ze gebruikt heeft zijn van C.C. design en alles stansen die gebruikt zijn, zijn van noor! design.Het is een prachtig Welcome en Closed bord geworden, vinden jullie niet. En dat 3e bordje dat volgt zeker nog...Dus hou onze blog in de gaten !

1 opmerking:

  1. Helemaal geweldig, zo schitterend mooi ☺

    Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen