Pagina's

vrijdag 18 januari 2013

Lekker stoer

Design Team Member Jolanda heeft dit keer een Let's Get Bizzee MDF Deurhanger gepimpt voor haar zoontje Giovanni.


Hij zag de MDF deurhanger en zei meteen "mam wil je die voor mij maken?". Dus Jolanda is de uitdaging aangegaan om een stoere jongens deurhanger te maken. Ze hebben samen voor het papier van Authentique - Genuide gekozen.


Ze is begonnen met de MDF deurhanger over te tekenen op het design papier en uit te knippen! Voor het beinkten van de randen zowel het MDF als papier heb ik mijn Distress inkt gebruikt. Makkelijk aan te brengen met de Blending tool van Ranger!En dan kan het pimpen beginnen. "Uhmmmmm mam ik wil er geen stempelafdrukje op hoor!!". Oke jongen wat wil je dan wel heel graag.... tja toen kwam het!! Ik wil er een stoere auto op hebben mama kan dat ook.
Natuurlijk kan dat ook jongen en dacht zelf gelijk aan de Old Jalopy van Tim Holtz. Natuurlijk mochten ook de tandwielen niet ontbreken deze heeft Jolanda gestanst met de Gadget Gears van Tim Holtz. De tekst ticket heeft ze met een Hinge clips bevestigd.

Hier het eindresultaat van mijn Let's Get Bizzee deurhanger..... Giovanni is helemaal in zijn nopjes met z'n MDF deurhanger. Ik hoop dat Jolanda jullie allemaal weer heeft geinspireerd!!


Jolanda is met 't Scraphuis dit weekend, zaterdag 19 en zondag 20 januari met zowel deze MDF Deurhanger als alle andere Let's Get Bizzee MDF produkten te vinden op het Hobbyfestival in Bleiswijk. (klik op onderstaand logo voor meer informatie over dit event)


Jij komt toch ook kijken wat voor moois Jolanda allemaal weer gemaakt heeft?


2 opmerkingen: