Pagina's

zondag 13 januari 2013

Hoe verras jij je geliefde?

De kerstdagen zijn weer achter de rug dus we gaan ons weer richten op de volgende feestdag, namelijk Valentijn. Hoe ga jij je geliefde dit jaar verrassen?

Design Team Member Marley wil jullie graag wat inspiratie geven met dit gepimpte MDF mini album LOVE. De voorkant is geverfd met acryl verf in roze, wit en wat paars over elkaar heen. Daarop wat muzieknoten gestempelt, een foto van mister wilson geplaatst, parels en wat bloemen.

Dit is de zijkant van het album. Bij elkaar gebonden met ringen met daaromheen wat lintjes en ook wat mooie kralen en charms.


Dit is de achterkant van het love album. Bekleed met papier van Pronty. Met een pons een soort pocket gemaakt met daarin tags.


Dit is een pagina met een hart en die heeft ze gesprayed met rode glimmermist. Dit geeft een mooie glimmerglans over de pagina. Weer een foto van de hond van Marley Mister Wilson. Wat tekststickers en stempels. Hier is de ponsrand doorgetrokken. Uiteraard weer bloemen en wat bling.

Dit is de achterkant van de hart pagina. Gesprayed met groene glimmermist en daarover met een sjabloon met wat rode glimmermist. Weer een foto van Wilson, bloemen, postzegels en een ponsrand met hondenpootjes.

Dit is een pagina met een bloem vorm aan de bovenkant. Hier heb ik een foto van Wilson opgeplakt en helemaal rondom met een radar stans.

Dit is de achterkant van de bloempagina. Deze heb ik met een doily beplakt dus je ziet er niet meer heel veel van. Deze pagina heb ik ook met een sjabloon gesprayed met wat rode glimmermist. Fotootje van Wilson en daaromheen swirls en teksten.

Dit is de laatste pagina. Een gewone vierkante pagina. Hier heeft Marley een foto geplakt van Wilson en daarachter een klok stans met de tekst erbij; time flies.. Een vlinder, een veer en wat bloemen.


Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit album vinden. Het is echt enorm leuk om te pimpen. Dit is een wat stoerder album met diverse technieken om het te bekleden. Maar het love album is ook geschikt voor een romantisch album in zachtere kleuren.. Nou ja jullie hebben vast allerlei leuke manieren om deze te pimpen.


Jullie hebben nog een maand de tijd om dit mini album te pimpen voor een dierbaar persoon. Je kunt het bij Hobby Den Haag uit voorraad bestellen! (klik op bovenstaand logo om direkt doorgelinkt te worden)

 

2 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf boekje Marley,
  je blíjft kijken!!
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend boekje!! Ennnu hoe ik mijn geliefde ga verrrassen??? dat vertel ik niet...hahaha... daar mag je je fantasie ff de vrije loop laten. Echt heel gaaf gescrapt met de foto van de hond.. Een hele mooi herinnering zal blijven.

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen