Pagina's

dinsdag 1 januari 2013

En weg is dat gat....

Vandaag eens geen MDF artikel want Let's Get Bizzee heeft ook geweldige strijkapplikaties in haar assortiment. Design Team Member Mariska zag deze een tijdje terug en haar eerste reactie was "die moet ik ook hebben"! Als een moeder van drie kinderen weet Mariska alles van gaten in broeken en de mode wensen van kleine meisjes.
 

Hier zien jullie Mariska's jongste dochter Amy van vier. Wat een rare houding zullen jullie misschien denken maar waar Amy jullie op probeert te wijzen is dat ze een gat in haar broek heeft. En Amy lacht want zij heeft al gezien hoe mama dat gat gaat verbergen.


Dit is een van de geweldige cupcakes strijkapplikaties die Let's Get Bizzee in haar assortiment heeft.


De strijkapplikaties worden geleverd op een plastic velletje. Nadat de applicatie van het plastic af wordt gehaald is de achterkant al een beetje plakkerig. Mariska heeft dus samen met Amy gekeken hoe de applikatie op de broek moest komen.


Vervolgens is de strijkplank met ijzer erbij gepakt. Mariska heeft een strijkijzer met een stoomgenerator maar het is belangrijk dat de stoomfunctie niet wordt gebruikt bij het aanbrengen van de applikatie. De strijkbout is op de katoenstand gezet, wacht tot het ijzer de juiste temperatuur heeft bereikt.


Leg de broek met de strijkapplicatie goed vlak op de strijkplank.


Dek de applikatie af met een dunne katoenen doek, dit kan een zakdoek zijn, mariska heeft gebruik gemaakt van een hydrofiele doek.


Plaats nu de strijkbout op de applikatie, ga niet heen en weer maar houd de strijkbout 25 seconden (dit is belangrijk) stil op de applikatie. Nogmaals, geen gebruik maken van een eventuele stoomfunctie van het strijkijzer.


En nu zit de applikatie vast op de broek. Er zit een hot-fix lijmlaagje aan de achterkant van de applikatie die door de hitte van de strijkbout is gesmolten. Deze broek kan nu gedragen en gewassen worden zonder dat de applikatie los zal komen.


Mariska heeft besloten nog wat lintjes onder de broekzak te naaien in dezelfde kleuren als de strijkapplikatie. Van een saaie broek met gat is deze broek nu gepimpt tot een vrolijke meidenbroek zonder gat!

En aan Amy kun je vast wel zien wat ze zelf vindt van haar nieuwe hippe broek. Naast cupcakes verkoopt Let's Get Bizzee ook prachtige vlinder strijkapplikaties, Amy heeft al een rokje uitgezocht waar die op moeten komen.


De strijkapplikaties van Let's Get Bizzee zijn o.a. te koop bij Crealing voor slechts € 2,99 per stuk. Klik op bovenstaand logo om direkt doorgelinkt te worden.

5 opmerkingen:

 1. Wat een super model voor deze leuke strijk
  applicatie :) Geweldig, ziet er heel leuk uit !

  Een heel creatief jaar gewenst :)
  Lieve groetjes van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk. Ik vind het echt heel gaaf.

  Groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat handig zeg en Amy wat heb jij een coole broek nu... gaaf !!! Liefs joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien is Amy er helemaal mee in haar sas! :)

  BeantwoordenVerwijderen