Pagina's

dinsdag 26 februari 2013

Van klok naar lijstje

Om te laten zien dat er meerdere variaties mogelijk zijn met de ronde MDF klok van Let's Get Bizzee, heeft Corina er een fotolijstje van gemaakt.


Corina heeft een scrapvel uitgekozen waar planken op zijn afgebeeld. Zodoende wekt het de indruk dat het lijstje van hout is gemaakt.Na het beplakken van de ronde voorkant, zijn de randen rondom af  geschuurd met een grof  schuurpapiertje.


Een kleine decoratie was genoeg op dit lijstje. Met de lijmpistool zijn een aantal satijnen roosjes van Let's Get Bizzee bevestigd op een ondergrond van gebladerde takjes.
De takjes zijn gemaakt met een stans 6003/0029 van Noor! Design. Eenmaal gestanst met dun vloeipapier en nogmaals met een lichtere kleur vilt.En zo ziet de klok er onbewerkt uit:


Zowel deze lijst en nog heel veel andere leuke voorbeelden, gemaakt met Let's Get Bizzee MDF produkten zijn aankomend weekend te zien bij Your Zoap:Your Zoap staat namelijk op de Hand Hobby Creadagen in de TT Hall in Assen van 01 t/m 03 maart. En daar zijn natuurlijk alle Let's Get Bizzee produkten verkrijgbaar. Het is een beurs waar je lekker kunt shoppen, workshops kunt volgen, ideeën kunt opdoen en heerlijk een kop koffie kunt drinken op het horeca terras. Een fijne dag allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten