Pagina's

donderdag 14 februari 2013

Valentijn

Design Team Member Anita zocht iets romantisch voor Valentijn. En tja de keuze met deze MDF deurhanger was snel gemaakt.


Het mooie Maja Design karton leende zich voor een speciaal gelegenheid. Anita legde de deurhanger als mal op het karton en trok het na met een potlood, knipte het uit  en vast geplakt met het fijne lijm van Pronty. 


Nu allemaal leuks erbij uitgestanst en wilde toch ook gelijk deze heerlijke tool-set van Joy! Crafts laten zien, het werkt zo fijn om de bloempjes bol te maken. Het staat nu toch veel ruimtelijker op de ondergrond.


Anita heeft de randen hier en daar aangezet met Cup o joe inkt en wat techniekjes met een embossing poeder verwerkt voor een nog romantischer uitstraling.


Vele stansjes zijn van NOOR en JOY. Ze heeft de hartjes wat meer glitter gegeven door middel van embossen, versamark en bridal van Ranger.


Ook leuk om in laagjes te werken zo krijg je echt een home decor geheel met een mooie uitstraling. Zet alles wel stevig vast want er word natuurlijk regelmatig gebruik van gemaakt he dames en heren .


Ook deze Noor! Design mal verhoogd verwerkt en afgezet met een dikke parel. Anita vond het echt een heerlijk project om te maken en denkt niet dat het de laatste deurhanger is.
Zal deze deurhanger voor een slaapkamer zijn.............?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten