Pagina's

zaterdag 28 maart 2015

Strand

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie mijn laatste creatie als gastdesigner laten zien. Ik wil Nancy dan ook heel hartelijk bedanken. Ik vond het superleuk om te doen!

Vandaag heb ik het kijkkastje voor jullie gemaakt. Het is nu lente (alhoewel het weer daar nu niet op lijkt haha). Maar het mooie weer komt er wel aan. Daarom heb ik het kastje in de maritieme sfeer opgepimpt.
Ik ben begonnen door eerst alles wit te maken met de nieuwe Dutch Doobadoo gesso.Ik vind hem erg fjn in gebruik. Daarna heb ik op het achterfrontje en de beide zijkanten de nieuwe Dutch Doobadoo mask Wavy Stripes gelegd en  met blauwe inkt erop gestempeld. Met grijze en blauwe pan pastel heb ik het geheel iets minder wit gemaakt.
Bovenop het kastje wat tilantia en schelpen geplakt. Aan de rechterkant een net gehangen met daarin de Noor! Design mallen krab, zeepaardje en zeester.

Middenboven het kastje heb ik het woord Strand geplakt. Deze zit op een Greyboard Art vel  Maritiem van Dutch Doobadoo. Het woord strand heb ik eerst op de Versamark gedrukt en daarna vintage embossingpoeder gestrooid en verhit met de heattool. Daarna heb ik hem nog een keer op de Versamark gedrukt en nog een keer de embossinpoeder erover gestrooid en verhit.Ook het paper art anker heb ik op die manier bewerkt.

Bovenin in het net zie je een Dutch Doobadoo Paper art Nautical reddingsboei. Daar heb ik blauwe fran-tage overheen gestrooid en verhit met de heattool.


In de vakjes heb ik diverse maritieme produkten van Rayher geplakt en ook de vuurtoren is van Rayher. 

En het golvenrandje van Noor! Design past er ook precies bij. Op de golven heb ik nog een zeepaardje geplakt. Deze is ook van Dutch Doobadoo Paper Art Nautical. Ook die heb ik met blauwe fran-tage bestrooid en verhit met de heattool.Ik vond het heel erg leuk om dit kijkkastje te maken en ik hoop dat ik jullie hiermee een beetje kan inspireren,

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot ziens!

Liefs,

Monique 2 opmerkingen:

 1. Zin in de zomer...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg mooi gedaan
  je krijgt inderdaad gelijk zin in ZON ZEE & STRAND
  maar helaas lijkt het wel herfst buiten

  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen