Pagina's

zaterdag 2 november 2013

Mixed Media

Vandaag laat DT member Jolanda jullie een mdfTag zien. Ze heeft er een Mixed Media ervan gemaakt! Ze is begonnen met de tag te bewerken met gesso.


Daarna heeft ze kant en wondgaas vastgeplakt op de tag en met Structuur pasta en een stukje gaas een relief aangebracht. Ze heeft hier en daar ook al wat inkt op gespoten met behulp van Distress inkt en mini mister. Alles met behulp van de haettool gedroogt.


Alle frutself van bloemen, roosjes, golfkarton, kant en embellishment vast geplakt met het lijmpistool. Alles goed ingesmeerd met Gesso en weer de heattool erop.


Daarna heeft ze met allerlei kleurtjes inkt (mix met water en distress refill) haar project bespoten met telkens weer een laagje gesso erover.Wij hopen jullie weer op ideetjes te hebben gebracht met dit voorbeeld. De tags zijn per 3 stuks verpakt en kunnen als brievenbus post verstuurd worden.Dit is ook een super leuk idee om samenmet de kinderen te gaan doen. Hieronder een voorbeeldje gemaakt door haar zoontje Giovanni van 9 jaar, Super stoer met allemaal boutjes,moertjes en schroefjes!Leuk om deze Mixed Media stijl te zien bij mdf. Het geeft het een hele andere, stoere look en is eens wat anders om te doen.

2 opmerkingen: