Pagina's

zaterdag 12 oktober 2013

MDF Tag met schoolbordfolie

Design team member Jenine is aan de slag gegaan met de labels van Let's Get Bizzee. Ze heeft er hier 1 van gebruikt en  heeft ze in combinatie met ons schoolbordfolie gedaan. De MDF label zitten per 3 stuks verpakt, maar je kan ook prima 1 label gebruiken als hanger. Als eerste heeft ze de basis voorzien van scrappapier van Prima Marketing - Engraver.


Daarna heeft ze het schoolbordfolie van Let's Get Bizzee op kraft papier geplakt voor de stevigheid, en daarna dit uitgestansd met een Nestabilitie. Dit in het midden van het label geplakt, zodat je er nog leuke dingen op kan schrijven. Langs de rand nog een vlaggenlijn 6003/0028 met daarop de tekst "Memo".
Rechts nog wat metalen embellishments van Chronology. Een paar roosjes, jute touw en een knijpertje op de label verwerkt. Bovenaan heeft ze 2 kleine bindringen van Joy! Crafts gehangen en daar door middel van kantjes van Eline's Huis een hanger van gemaakt aan een stukje hout.Hier zie je zoals ze verpakt zijn. Ontzettend leuk toch en zeker in combinatie met het schoolbordfolie. Dit heeft veel leuke mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten