Pagina's

woensdag 30 oktober 2013

Magical Birthday

Vandaag wil Monique jullie een drieluik laten zien die ze gemaakt heeft. Natuurlijk heeft ze  weer een schattige stempel van Magnolia gebruikt. Ze komt, net als de schattige vlinders die je links en rechts ziet, uit de nieuwste collectie"Once Upon a Time" en ze heet Sweet Pea Tilda.

Op deze foto zie je de rechterzijde van de drieluik. De spellbinder die ze heeft gebruikt heet Gold Labels Four. De vlinders op het middenpaneel zijn ook van Spellbinders, ze heten Pappilion 2.


Monique heeft Tilda gekleurd met Distress Inkt en Distress Markers. De kleuren die ze heeft gebruikt zijn Bundled Sage, Iced Spruce, Weathered Wood, Walnut Stain, Black Soot, Peeled Paint, Shabby Shutters, Tattered Rose, Tea Dye en Aged Mahogany.


De supergave roosjes die je hier op de foto ziet heeft ze gemaakt met een gave mal van Noor Design. De schattige groene swirl en het hekje zijn ook van Noor!Dit is de linkerkant van de drieluik. De prachtige embellischments zijn van Unique Hobbyproducts.Het prachtige kant komt uit de winkel van Doe@ding, net als de bloementjes en de parels.


Op de tekstgedeeltes links en rechts heeft Monique met Frantage zitten rommelen. Wat is dat gaaf spul. Je gebruikt de embossing poeder als ondergrond en combineert dat met de verschillende soortjes die er zijn, even aan de onderkant verwarmen met een heattool en je maakt de leukste spullen.


Dit is weer een hele andere mooie weergave van het mf 3-luik dan een paar dagen geleden. Beide prachtig maar weer een heel andere stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten