Pagina's

woensdag 1 mei 2013

MDF Fotolijstje Liefs


Design team member Jenine is alvast aan de slag gegaan met de nieuwe producten van April. Het is eigenlijk een memobord, maar zij heeft er een soort "vakkenkastje" van gemaakt. Tijdens het freubelen zag ze dit afvalbakje liggen waar normaal gesproken kleine MDF figuurtjes inzitten.Het bakje was leeg en moest eigenlijk weggegooid worden, maar zag ineens dat het wel precies de goede kleur had bij het papier van Prima Marketing - Engraver, toen was het idee snel geboren ;-)


Als eerste heeft ze het MDF op het scrappapier gelegd en de vorm nagetekend en uitgeknipt. Ze heeft  hiervoor 2 verschillende vellen designpapier gebruikt, aangezien het bord te groot is om uit 1 vel te kunnen halen. Het bakje is met Tacky Tape opgeplakt.


De letters zijn gemaakt met de alfabet stickers van Engraver. Verder nog een cameo, een klein klokje en een knoopje.


Links onder heeft ze diverse roosjes van Engraver gebruikt, daarachter de swirl  6002/0162 en het hoekje 6002/0148 gebruikt.De sleutel is een chipboard embellishment van Engraver. Hieraan heeft ze een Swivel Clasps van Tim Holtz gehangen en daar onderaan nog een zilveren pendants.

Verder nog een taartrandje, wat vlinders, decoratie broche van Rayher Hobby en een parelswirl gebruikt. En natuurlijk is deze mooie creatie ook te bewonderen bij Jenine in de winkel in Rijssen:Alle produkten van Let's Get Bizzee zijn natuurlij ook verkrijgbaar bij HobyVision.Geen opmerkingen:

Een reactie posten