Pagina's

woensdag 8 mei 2013

Alma's Sewing Room

Designteam member Jenine laat jullie vandaag een gepimpt MDF 3Luik zien. Het papier wat ze heeft gebruikt is van Pion Design - Alma's Sewing Room. Als eerste is ze begonnen om alle MDF labels over te tekenen op het scrappapier en dit netjes uit te knippen. Daarna bewerkt met Distress inkt Brushed Corduroy en opgeplakt. Per luikje zal ze ongeveer vermelden welke materialen ze heeft gebruikt:


Aan de zijkant heb ik de stans van Tim Holtz gebruikt - Sewing. Om het klosje wat jute touw gewikkeld en een naald erin gestoken. De vintage plaatjes en de vlinder heb ik uit een scrapvel van deze lijn geknipt. Achter het vintage plaatje een taartrandje geplakt. Een organzabloem aan de linkerkant geplakt en daaronder de Vintage border 6002/0162 geplakt.
Rechts heb ik nog een kleine paspop en garenklosje van Chipboard geplakt, deze heb ik eerst bewerkt met Crackle Paint en bestempeld.
In het midden heb ik een cirkel en een geschulpte cirkel uitgestansd met een Nestabilitie. De stempel Tailor Tilda heb ik ingekleurd met Distress inkt, uitgeknipt en met wat foamtape opgeplakt. De roosjes zijn zelfgemaakt met de Creatable LR0256. Links in het hoekje nog de Vintage Flourishes hoek 6003/0015.
Bij het laatste luikje heb ik een stans van Tim Holtz gebruikt, Sewing Room. Ook de knoop en het klosje zijn met deze stans gemaakt. De paspop heb ik voorzien van een wit kantje, en ook aan de rechterkant naast de luik nog kant geplakt. (dit witte kant is eigenlijk sjaaltjesgaren van Katia - Guipur, maar ook heel geschikt voor Vintage projecten)Ik hoop dat ik jullie met dit project weer inspiratie kan geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten