Pagina's

donderdag 14 maart 2013

Just a Note

Design Team lid Mariska van der Veer is ook aan de slag gegaan met het Let's Get Bizzee MDF Harmonicaboekje (3-delig). Zodra Mariska het harmonicaboekje zag verzon zij dat zij hier het Let's Get Bizzee Schoolbordfolie op uit wilde proberen. Toen zij ook nog zag dat Whimsy Stamps, waar zij ook Design Team lid van is, een schattig stempelset "Write, Paint, Create!" uit ging brengen was het alleen nog een kwestie van het drieluik krijtbordje ook nog daadwerkelijk maken.


De foto is wat klein maar als je op de foto klikt kun je de foto wat beter bekijken.


Het Let's Get Bizzee Schoolbordfolie is plakplastic met aan de achterzijde papier. Het wordt geleverd op rollen van 135 x 50 cm zodat je het zelf op maat kunt knippen.


Mariska heeft hiervoor simpelweg het MDF op het papier gelegd en als een mal eerst een volledig blad overgetrokken en vervolgens iets lager de bovenste vorm nog een keer overgenomen.


Hierna heeft Mariska met behulp van een geodriehoek en uit de losse hand de exacte vorm getekend waarin zij het schoolbordfolie wilde hebben.


Het schoolbordfolie knipt bijzonder makkelijk. De tweede en derde schoolbordvorm heeft Mariska simpel getekend door de eerste versie als mal te gebruiken.


Mariska heeft de bladen ook als mal gebruikt voor het designpapier dat zij volledig over het MDF heeft heeft laten vallen. De gaatjes heeft zij eerst met een potlood op de juiste plek getekend en vervolgens met een Crop-a-Dile uitgestanst. Alle randjes van het designpapier heeft zij vervolgens beinkt met Frayed Burlap distress inkt.


 Het designpapier is vastgeplakt met een lijm die zowel op hout als op papier lijmt.


En het schoolbordfolie is vastgeplakt door simpelweg het papier van het schoolbordfolie te verwijderen.


Mariska heeft een en ander afgewerkt met uitgestanste cirkels, seambinding (waarmee de bladen van het harmonicaboekje aan elkaar zijn gebonden), letters (Thickers van American Crafts) en glitterlijm.

2 opmerkingen:

 1. wouww , die is echt heel super gemaakt, erg mooi hoor.
  heb hem gelijk opgeslagen. dank je wel

  groetjesd elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoooo dat is mooi bedacht en gemaakt,
  echt super mooi, heel leuk en creatief ☺

  Fijne knutselweek nog gewenst :)
  Lieve grtjsss van Erica ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen