Pagina's

zaterdag 22 december 2012

This little kitten.....

Vandaag laat ik jullie een deurhanger zien gepimpt door ons nieuwe Design Team lid Mariska van der Veer. We heten Mariska natuurlijk van harte welkom! Natuurlijk laat zij even zien hoe ze te werk is gegaan:
 


Allereerst heeft Mariska de deurhanger overgetrokken op cardstock met een potlood.


Vervolgens heeft zij de deurhanger met een randje extra uit het cardstock geknipt.


Deze uitgeknipte cardstock deurhanger heeft zij gebruikt om het model van de deurhanger op het designpapier te tekenen en wederom heeft het patroon uitgeknipt met een extra randje.


De MDF deurhanger heeft zij in de creme kleurige verf gezet.


Tijd om te distressen met een beetje hulp van Tim Holtz, gebruik is gemaakt van Tea Dye distress inkt, een paper distresser en een schuurblokje van Tim Holtz.


Mariska heeft geen naaimachine dus met een prikpen en naald en draad heeft ze de papier laagjes aan elkaar gestikt. Het plastick malletje is helaas niet in Nederland te koop maar Tim Holtz heeft tegenwoordig ook een hele handige liniaal waarmee je heel netjes langs een randje gaatjes kunt prikken.


De deurhanger wordt onder andere versierd met schattige poesjes van Wee Stamps, het is een setje van vier poesjes met teksten en het heet Playful Kittens. Mariska heeft de afdrukjes in delen gekleurd met Copic Markers en ze vervolgens in 3D opgewerkt.


Alle materialen liggen klaar, tijd om de boel in elkaar te zetten. Zoals je misschien kan zien is er langs de randjes van het designpapier ook nog wat Picket Fence Crackle Paint gebruikt.


En de deurhanger is af. De foto laat het misschien niet helemaal duidelijk zien maar er is vollop gebruik gemaakt van Diamond Stickles en liquid pearls.


Het gedichtje heeft Mariska gevonden door op internet te zoeken op "poem" en "kitten". Op internet is vollop inspiratie te vinden als je je werk van een leuk gedichtje wilt voorzien.


En zo hoort hij natuurlijk! Geweldig aan de deur van bijvoorbeeld een babykamer, toch?!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke project. Bedankt voor de mooie uitleg. groetjes Ursula

    BeantwoordenVerwijderen